Tuotekehityksen vahva kumppani

Protosarjat - nopeutta ja joustavuutta

Lyhyt toimitusaika on kustannustehokkaan prototoiminnan lähtökohta. Usein protosarja tai yksittäinen ladottu piirilevyn proto liittyy johonkin isompaan projektikokonaisuuteen, jossa viivästykset nostavat myös kokonaiskustannukset huomattaviksi.

Elektroniikan protot ja esisarjat

Protovalmistus ja toimiminen tuotekehityksen tukena on ydinosaamistamme. Palvelumme kattavat yksittäiset protot ja esisarjat. Tuemme komponenttivalinnoissa, suunnittelussa ja testauksessa.

Ymmärrämme toimitusaikojen kriittisyyden kaikessa toiminnassamme. Hektisessä tuotekehitysmaailmassa toimitusvarmuuden tärkeys on helposti konkretisoitavissa.

Toimintakonseptissamme korostamme prototuotannon joustavuutta ja nopeutta - molempia tarvitaan tukemaan tuotekehitysprojekteja, joiden aikatauluissa on tunnetusti epävarmuustekijöitä. Protovalmistuksen projekteja ei sekoiteta sarjatuotannon kanssa. Prototuotannolle on omistettu täysin omat koneensa, eikä prototuotanto joudu kilpailemaan sarjatuotannon kanssa resursseista.

Valmistettavuuden konsultointi on merkittävä etu asiakkaalle

Protopalvelussa toimitamme valmistettavuudesta raportin asiakkaalle. Konsultoimme teknisten yksityiskohtien ja piirilevyn designin lisäksi komponenttivalinnoista, koska materiaalihankintojen riskit tulee minimoida toimitusvarmuuden ja oikea-aikaisuuden varmistamiseksi. Raportti ohjaa tuotteen jatkosuunnittelua varmistaen tuotteen tehokkaan sarjavalmistuksen ja parantaa tuotteen laatua. Mitä aikaisemmin olemme mukana tuotteen proto- ja valmistusprosessissa, sitä parempi, laadukkaampi ja luotettavampi lopputuote on niin logistiikan, toimivuuden kuin asiakastyytyväisyyden kannalta.

Kumppanuudella paras lopputulos

Tehokkaimpaan lopputulokseen päästään pitkäjänteisissä kumppanuuksissa, joissa puolin ja toisin viritetään työkalut ja toimintamallit tukemaan yhteistyön kokonaistehokkuutta. Tuotekehityksen kumppanuutta emme saavuta ilman toimivaa kommunikointia.

Toimintaohjeemme on ehdoton: Epäselvyydet on selvitettävä - mitä aikaisemmin sitä parempi.

Tarvitsetko lisätietoa?

Soita puh. (03) 752 7806 tai lähetä viesti oheisella lomakkeella

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kolumni1
kolumni2